Nászmester

Ceremóniamester vagy vőfély ?
Sokan kérdezik, hogy mi a különbség, hiszen vagy nem voltak még olyan esküvőn ahol ceremóniamester volt a házigazda, illetve nem is hallottak még ilyen tevékenységről.
Tehát a vőfély általában a hagyományos esküvőkön szereplő, inkább népies viseletben és harsányan rigmusokban, versekben beszélő személy, aki az est folyamán végig vezeti a násznépet az esküvő programjain.
A ceremóniamester általában modernebb, fiatalosabb felfogásban, inkább konferanszié jelleggel szórakoztat és kávzi mint egy műsorvezető (és egyben rendező) segíti a ifjú pár esküvőjének zavartalan lefolyását.
Minden esetben fontos, hogy a ti stílusotoknak, illetve az esküvő stílusának megfelelő személyt válasszátok, hiszen az esküvő jellege, környezete a násznép esetleges elvárása már sok esetben meghatározza, hogy a nagy napot vőfély vagy ceremóniamester vezényelj  le.
Én kifejezetten ceremóniamester vagyok, stílusom, gondolkodásom, megnyilvánulásaim mind a modern, hangulatos esküvők hangulatát jellemzik és én ebben a környezetben érzem magam otthon.
Megfelelő szolgáltató kiválasztása:
A megfelelő szolgáltató kiválasztása rendkívül fontos, hiszen a esküvő hangulata múlik a rajta, én minden esetben segítek tanácsokkal, illetve ajánlatokkal, hogy megtaláljátok a számotokra szimpatikus szolgáltatót.
foly. köv. 🙂